The Real Housewives of Parker (Arizona)


Parker

Two weeks ago, I went to Parker, in Arizona, to spend the weekend with a bunch of friends of the people I live with. We stayed in a mansion, which was a great experience. I named this post The Real Housewives of Parker because the house were we stayed could have been the house of one of the housewives. It had 9 bedrooms and a lot of space, if you know what I mean. The house was right at the river, so during the weekend we had time to do some tanning, jet skiing, waterskiing and of course to just enjoy the gorgeous view. It was my second time in Arizona. In 2009 I visited Phoenix with my parents and I must say that I love this state so far.

We went there by car and even though a 5,5 hour ride seems long with a baby, it really is a nice road to do and time goes by really fast. We met Stacy’s brother on the way because he would take care of the dog! For some reason if we take the road to Palm Springs, Slaiden always feels like pooping next to his diaper. When we stopped to see his uncle Scotty, we took him out of the car seat and his poop was dripping out of his pants, gross! But you know, he is the best baby ever, and accidents like that happen! 😉

Twee weken geleden ben ik naar Parker, in Arizona, geweest om het weekend te spenderen met een groep vrienden van het koppel waarmee ik samenwoon. We verbleven in het grootste huis, EVER, wat zalig was! De naam van dit blogbericht is een verwijzing naar een populair programma hier in de States, namelijk The Real Housewives of … , omdat de huizen waar de housewives in wonen best wel te vergelijken zijn met het huis waar wij verbleven. Het huis telde maar liefst 9 slaapkamers en had met andere woorden enorm veel ruimte. Het huis was vlak aan de Colorado River gelegen wat betekende dat we tijd genoeg hadden om een beetje te bruinen, ritjes te maken met de jet ski en om ook gewoon te genieten van het prachtige uitzicht. Het was de tweede keer dat ik in Arizona was. In 2009 heb ik er Phoenix bezocht met mijn ouders en zussen en ik moet zeggen dat ik erg van deze staat hou.

We zijn er met de auto naar toe gereden en ook al lijkt een autorit van meer dan 5 uur erg lang als je met een baby reist, er zijn prachtige uitzichten onderweg en de tijd gaat dus ook erg snel. We spraken onderweg af met de broer van Stacy omdat hij voor het hondje zou zorgen terwijl wij aan het ontspannen waren. Ik weet niet waarom, maar het lijkt dat Slaiden telkens een grote boodschap doet, NAAST ZIJN PAMPER, als we de weg naar Palm Springs nemen. Wanneer we aankwamen op de plaats waar we afgesproken hadden met zijn nonkel Scotty, haalden we hem uit zijn maxi-cosi en was zijn kaka letterlijk uit zijn broekspijp aan het druppen. Ik had het weekend vrij, dus voor mij was het best wel grappig om de anderen te zien sukkelen met de opkuis! Mihihi! Slaiden is zo een fantastisch kindje en weet je, zo’n ongelukjes gebeuren wel vaker bij baby’tjes! 😉

DSC_7629

One of the reasons that I love making road trips  in the United States is that you can see gorgeous views on the road. I loved this view with the sun going down in the background! So pretty!

Eén van de redenen waarom ik ervan hou roadtrips te maken in de Verenigde Staten is omdat je onderweg vaak de prachtigste uitzichten hebt. Ik hou van dit beeld met de talrijke windmolens en de ondergaande zon! Zo mooi!

DSC_7655

DSC_7667

DSC_7728

DSC_7764

This was the house I was talking about. It was such a great opportunity to be able to spend the weekend there! I had my own little wing in the house with the baby. In my wing I had a personal gym, bedroom, bathroom, living room and kitchen! It was the size of a nice apartment for young starters.

Dit was het enorme huis waar ik het eerder in dit bericht over had. Het was fantastisch om er het weekend te spenderen. Ik had mijn eigen vleugel in het huis waar ik samen met de baby verbleef. Ik had er mijn privé fitness ruimte met superveel gewichtjes en enkele toestellen, slaapkamer, badkamer, living en keuken! De grootte van mijn gedeelte van het huis was te vergelijken met de grootte van een appartement voor jonge koppels.

DSC_7734

Who said that baby’s don’t appreciate a gorgeous view?!

Wie zegt er dat baby’s niet kunnen genieten van een fantastisch uitzicht?!

DSC_7747DSC_7748

In the weekend there was a boat race going on on the river, so we had the chance to see the boats almost flying over the water. I liked watching it for a while, but I must say that I didn’t know that boats could make that much noise!

Tijdens het weekend dat wij in Parker waren was er snelheidswedstrijd voor de boten aan de gang. We hadden met andere woorden de kans om de boten over het water te zien vliegen, en dit van op de eerste rij! Ik vond het tof om de wedstrijd voor een tijdje te volgen, maar ik moet zeggen dat ik niet wist dat boten zoveel lawaai konden maken!

DSC_7751

Two of our friend brought their jet ski’s! So much fun!

Twee van onze vrienden brachten hun jet ski’s. Ik vond het zalig om een ritje te maken achterop de jet ski van een van de ‘guys’. Zo verfrissend!

DSC_7773

When the sun started going down I saw the most beautiful colors in the air I’ve ever seen. It was a combination of blue, grey, yellow, orange, purple and red. So gorgeous. I wish the sunsets would last a little longer, because I could watch it for hours!

Wanneer de zon begon onder te gaan veranderde de helderblauwe lucht heel snel in een lucht met de mooiste kleurencombinaties die ik ooit gezien had. Het was een combinatie van blauw, grijs, geel, oranje, paars en rood. Prachtig gewoon. Ik wou dat de zonsondergangen hier iets langer zouden duren want ik zou hier werkelijk voor uren naar kunnen kijken.

DSC_7762

DSC_7776

20131107-151729.jpg
Selfie!

Instagram
Follow on Bloglovin

3 thoughts on “The Real Housewives of Parker (Arizona)

  1. Ingrid says:

    We just returned from a few days at Lake Havasu….just up the road from Parker. We really like that area and the sunsets?…..they really are the best. Loved the diaper story – brought back memories 😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s